Flex Life Studio'dan daire satın alanlara aynı gün tapu veriliyor!
BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, İzmir Çiğli'de hayata geçirdikleri Flex Life Studio projesinden daire satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini söyledi. Konut alım satımında güven duygusunun belirleyici olduğunu ve yıllar içinde edindikleri birikimi müşterilerine güven olarak yansıttıklarını belirten Yavuz, "Flex Life Studio'yu seçen müşterilerimize hemen tapularını sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 40 milyon liralık yatırımla 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'nun yüzde 60'nı tamamladıklarını kaydeden Ali Yavuz, "Bu bölgede kendimize ait arsalarda 2018'de farklı konut projeleri yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

İnşaat sektörünün bir süredir girdi maliyetlerini konut fiyatlarına yansıtmadığını ifade eden Yavuz, referandumdan sonra sektörde hem canlanma, hem de fiyatlarda artış yaşanmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181