Florya Gayrimenkul İzmir projesi fiyat!
625 milyon yatırım bedeline sahip olan Florya Gayrimenkul İzmir projesi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. 42 ve 38 katlı konut kuleleri ve 35 katlı ofis kulesiyle toplam 3 kuleden oluşan Florya Gayrimenkul İzmir projesinde daire büyüklük ve seçenekleri ilerleyen günlerde netleşecek.

Karma konseptiyle planlanan Florya Gayrimenkul İzmir projesinde 102 adet ofis yer alacak. İzmir'in Yeni Kent Merkezinde konumlandırılan ​Florya Gayrimenkul İzmir projesinde ofis ve daire seçenekleri bulunacak.

5 katlı AVM imkanınında bulunacağı Florya Gayrimenkul İzmir projesinin bir kulesinde 257 daire diğer kulesinde 205 daire olarak planlanıyor. ​Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Florya Gayrimenkul İzmir projesi Rönesans Holding bünyesindeki Florya Gayrimenkul imzası taşıyor.

Florya Gayrimenkul İzmir projesi nerede? Tıklayınız.

Florya Gayrimenkul İzmir projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181