Florya Gayrimenkul İzmir projesi ne zaman teslim?
625 milyon yatırım bedeline sahip olan Florya Gayrimenkul İzmir projesi ne zaman teslim sorusunun cevabı belli oldu. 5 katlı AVM imkanının bulunacağı Florya Gayrimenkul İzmir projesi teslim tarihi 36 ay sonra olarak düşünülüyor.

42 ve 38 katlı konut kuleleri ve 35 katlı ofis kulesiyle toplam 3 kuleden oluşan Florya Gayrimenkul İzmir projesi karma konseptiyle planlanıyor. Ofis ve daire seçeneklerinin bulunacağı Florya Gayrimenkul İzmir projesi daire büyüklük ve seçenekleri ilerleyen günlerde netleşecek.

Bir kulesinde 257 daire diğer kulesinde 205 daire olarak planlanan Florya Gayrimenkul İzmir projesi Rönesans Holding bünyesindeki Florya Gayrimenkul imzası taşıyor. ​Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Florya Gayrimenkul İzmir projesinde 102 adet ofis bulunucak.

Florya Gayrimenkul İzmir projesi fiyat Tıklayınız.

Florya Gayrimenkul İzmir projesi nerede? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181