Florya Gayrimenkul İzmir projesi nerede? İşte lokasyonu...
Rönesans Holding bünyesindeki Florya Gayrimenkul tarafından inşa edilecek olan Florya Gayrimenkul İzmir projesi nerede sorusunun cevabı belli oldu.

İzmir'in Yeni Kent Merkezi'nde Ankara Caddesi üzerinde Adliye Binası'nın arkasında konumlandırılan Florya Gayrimenkul İzmir projesinde ofis ve daire seçenekleri bulunacak.

​Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Florya Gayrimenkul İzmir projesinin bir kulesinde 257 daire diğer kulesinde 205 daire olarak planlanıyor. Karma konseptiyle planlanan Florya Gayrimenkul İzmir projesinde ayrıca 5 katlı AVM imkanıda bulunacak. 

Daire büyüklük ve seçenekleri ilerleyen günlerde netleşeceği Florya Gayrimenkul İzmir projesinde 102 adet ofis yer alacak. 42 ve 38 katlı konut kuleleri ve 35 katlı ofis kulesiyle toplam 3 kuleden oluşan Florya Gayrimenkul İzmir projesi 625 milyon yatırım bedeline sahip.

Florya Gayrimenkul İzmir projesi fiyat Tıklayınız.

Florya Gayrimenkul İzmir projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181