Folkart çeşme projelerinde teslim hazırlığı!
Çeşme'deki projeleriyle fark yaratan Folkart Yapı, önümüzdeki aylarda da sürpriz yatırımlara hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Çeşme artık farklı şekilde konumlanacak. Ulaşım kolaylığıyla yeniden keşfedilecek. Turizm 12 aya yayılacak. Hedefimiz bu güzel ilçemize Cannes ve Tropez'deki gibi mimari tasarımların öne çıktığı projeler kazandırmak" dedi.

Folkart, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme projesinde yapacak. Yoğun ilgi gören projenin anahtar teslim tarihi çok yaklaştı. Betonarme inşaatı tamamlanan projede, dış cephe mermer kaplamaları sürerken, boya, alçı, alçıpan, seramik gibi işler tüm hızıyla sürüyor. 250 kişinin çalıştığı Folkart Blu Çeşme Projesi'nde teslim tarihi mayıs ayı sonu olarak hedefleniyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Değerli İzmirlilerin fikirleri ve eleştirileri, özgüvenimizi daha da büyüterek bizlere katkı sağlamaya devam ediyor" dedi. Sancak, Folkart Life Bornova ve Folkart Blu Çeşme projelerinin bu bakış açısıyla Izmirlüerin istekleri ve önerileri doğrultusunda projelendirilerek, özel yaşamÇ alanları oluşturulduğunu söyledi. Çeşme'nin değerini izmir üe birlikte yüceltmek istediklerini belirten Mesut Sancak, İzmir ve Çeşme'nin, Türkiye'de çok yakın geleceğin, en değerli markaları olacağını söyledi. Türkiye'nin en gözde tatil ilçelerinden biri olan Çeşme'de ise çok özel projeler hazırladıklarını anlatan Sancak, şöyle devam etti:

Denize açılan kapı
"Çeşme'de ilk teslim edeceğimiz projemiz Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme olacak. Folkart Blu Çeşme, termal su imkanı ve konumu ile öne çıkıyor. Denize sıfır konumu, eşsiz manzarası ile dikkat çeken Folkart Blu Çeşme de çok yoğun ilgi görüyor. İzmir-tstanbul Otoyolu tamamlanınca, istanbul'dan" Çeşme'ye 3.5 saatlik sürede ulaşılacak. Yapımı tamamlanan Osmangazi Köprüsü projenin ilk önemli adımı oldu. Öğlen yola çıktığınızda, akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme'de yiyeceksiniz. Çeşme, artık farklı bir şekilde konumlanacak. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme'yi yeniden keşfedecek. Turizm de 12 aya yayılacak." Sancak, "Çeşme'deki projelerimiz üe güzel üçemize Cannes, Tropez ve Mayorka gibi mimari tasarımlarıyla da öne çıkan turizm markalarını anımsatacağız. Bu projelerimiz için çalışmalarımız sürüyor. Projelerimizde doğayla bütünlüğü ön planda tutulan çevre dostu teknolojiler kullanüacak" diye konuştu.

HUZURLU EV GÜVENLİ YAŞAM
İnşaatı bitirilecek bir diğer proje ise Folkart Life Bornova olacak. Folkart'ın 2015 yılı Mayıs ayında lansmanını yaptığı Folkart Life Bornova projesinin yüzde 98.5'i duyulan 'güven sonucu, henüz inşaat tamamlanmadan satıldı. Folkart Life Bornova'da anahtar teslimi haziran ayı sonunda gerçekleştirilecek. Folkart Life Bornova projesi hakkında da bilgi veren Mesut Sancak, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Ulaşılabilir lüks
Sancak, şöyle konuştu: "İzmir'in yükselen değeri Bornova'ya yatırım yapmak ve Folkart Ailesi'nin bir parçası olmak isteyenlere sadece iyi ev vaat etmediğimizi; iyi komşular, huzurlu, güvenli bir yaşam alanı sunmak istediğimizi belirtmiştik. 'Ulaşılabilir Lüks' sloganıyla, 2015 yılının mayıs ayında lansmanını yaptığımız projemiz yoğun ilgi gördü. İnşaatımız sürürken projemizdeki konut ve ticari alanların neredeyse tamamı satıldı. Hem yatırım yapmak hem de yaşamak için bize güvenen ve projemizi seçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Posata Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181