Folkart İncity satışa çıktı!
Folkart Yapı'nın İzmir'in yeni ikonlarından olacak projesi Folkart İncity satışa çıktı.

“Hayat Buna Değer” sloganıyla yükselecek olan Folkart İncity kent merkezindeki konumu ile hayattan kopmadan "Hayatın İçinde" olmak isteyenler için 31 bin 289 metrekare alanda inşa edilecek. İzmir’de FOLKART Academy’de basın mensuplarına tanıtılan Folkart İncity projesi 700 daireden oluşuyor.

42 ticari alanında yer aldığı Folkart İncity projesi Folkart Yapı'nın diğer projelerinde de olduğu gibi dikkat çekici bir reklam filmi ile tanıtılmaya başlandı. Folkart İncity projesi özel bir sokak tasarımı ile Folkart Time projesine bağlanacak.

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Folkart İncity projesinde açık spor alanları, basketbol, tenis, futbol, mini golf, masa tenisi, yürüyüş ve koru alanı, açık yüzme havuzu, açılabilir kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, çocuklar için kreş ve oyun alanları, playstation, sinema, karaoke odası, kütüphane, satranç ve çalışma odası, çatı alanlarında hobi bahçeleri, elektrikli araç şarj istasyonu gibi sosyla donatı alanları yer alıyor.

Folkart İncity teslim tarihi? Tıklayınız.

Folkart İncity daire fiyatları? Tıklayınız.

Folkart İncity nerede? Tıklayınız.

Folkart İncity iletişim!
Web: www.folkartincity.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181