For You Suit'te yüzde 1 peşinat kampanyası!
%1 peşinatla 1+1 sahibi yapacak İzmir Çiğli'de Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğiyle yapımı süren For You Suite'te 'Yüzde 1 peşin, 1+1 senin' kampanyası başladı.

Tamamı 1+1 dairelerden oluşan projeye yoğun ilgi olduğunu aktaran Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Projenin yüzde 85'inin satışı tamamlandı. Kalan yüzde 15lik bölümde peşinatı olmayan müşterilerimize de yardımcı olabilmek için 'Yüzde 1 peşin, 1+1 senin' kampanyasını başlattık. 2 bin 100 lira peşinatla ev sahibi yapıyoruz" dedi. Şahin, Katip Çelebi Üniversitesi'ne, metroya ve hastanelere yakınlığı nedeniyle yoğun ilgi gören projenin 2018 Ocak ayında teslim edileceğini söyledi.Tahsin Şahin; "Burada çeşitli mağazalar ve restoranlar yer alacak. Projenin yatırım değeri çokyüksek" diye konuştu.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181