For You Suite Satılık!
Kataş İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk tarafından hayata geçirilen For You Suite projesinde yer alan Satılık daireler sizlere sunuluyor.

1+1 daire tiplerinden oluşan For You Suite projesinin zemin katında ticari üniteler yer alıyor. Gençlere ve genç hissedenlere konseptiyle inşa edilen For You Suite projesinin mutfakları Amerikan mutfak olarak tasarlanıyor. 
3 bloktan oluşan For You Suite 7 katlı olarak inşa ediliyor. For You Suite'de daire büyüklükleri brüt 65 metrekareden 75 metrekareye kadar değişiyor. Ulaşım seçenekleri ile dikkat çeken For You Suite projesinde bazı dairelerde teras bulunuyor.

Özel mimari yapısı ile dikkat çeken For You Suite projesinde yüzme havuzu, süs havuzu, 7/24 güvenlik, geniş yeşil alanlar, teraslar, restoranlar, kafeler, kapalı otopark, Ogs ile araç giriş çıkışı, ankastre mutfak seti, özel tasarım mutfak ve elektrikli panjur bulunuyor.

For You Suite nerede? Tıklayınız.

For You Suite iletişim!
Adres: Yeni Girne Cd. No:212 Karşıyaka - İzmir
Telefon: 444 61 91
Web: www.foryousuite.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181