Forbest Oliva 2. etap nerede? İşte lokasyonu...
3 katlı 8 blok olarak tasarlanan Forbest Oliva 2. etap projesi İzmir Görece'de konumlanıyor. Çatalkaya Ormanı'nın önünde ve Adnan Menderes Havaalanı, İzmir Fuarı ve serbest bölgeye yakın konumda bulunan proje Çeşme, Kuşadası, Gümüldür'e 20 ila 40 dakika mesafede yer alıyor.

Forbest Yapı imzası ile hayata geçirilen Forbest Oliva 2. etap projesinde 45 adet daire bulunuyor. Görece konut projeleri arasında yer alan Forbest Oliva 2. etap projesinde 5 bin 200 metrekare peyzaj alanı ve bin 100 metrekare sosyal donatı alanı yer alıyor.

7 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa edilen Forbest Oliva 2. etap projesinde yatay mimaride inşa ediliyor. 1+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Forbest Oliva 2. etap projesinde 2+1 daireler 107 metrekare, 3+1 daireler 135 ila 161 metrekare olarak tasarlanıyor.

Forbest Oliva 2. etap fiyat? Tıklayınız.

Forbest Oliva 2. etap teslim tarihi? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181