Forbest Optima Residence projesi ne zaman teslim?
Tüm daireler eşyalı olarak yer alan Forbest Optima Residence projesi ne zaman teslim sorusunun cevabı belli oldu. İlk etabı Nisan 2018'de teslim edilecek olan Forbest Optima Residence'de ikinci etap ise Kasım 2018'de teslim edileceği öngörülüyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Forbest Optima Residence projesinde 1+0'lar 35 metrekare, 1+1'ler ise 47 metrekare büyüklüğe sahip. 18 adet 1+0, 115 adet 1+1 dairenin bulunduğu Forbest Optima Residence projesi 2 bloktan oluşuyor.

Forbest Yapı imzasıyla inşa edilen Forbest Optima Residence projesinde toplam 133 konut yer alıyor. 1+0 ve 1+1 daire tiplerinin planlandığı Forbest Optima Residence projesi 2 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Gaziemir konut projeleri arasında yer alan Forbest Optima Residence projesi 2 etaptan oluşuyor.

Forbest Optima Residence fiyat? Tıklayınız.

Forbest Optima Residence nerede? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181