Gümüş Park Avenue projesi Satılık!
İzmir Bornova'da hayata geçirilecek olan Gümüş Park Avenue projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 

İzmir'in gelişen bölgesi Bornova'da lokasyonu ile dikkat çeken Gümüş Park Avenue projesi hastane ,okul, toplu taşıma gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. 600 metrekare peyzaj alanı bulunan Gümüş Park Avenue projesinde 18 katlı otopark alanı yer alıyor.

Geniş sosyal donatı alanlarına sahip Gümüş Park Avenue projesinde yüzme havuzu, fitness center, cep sineması, çocuk ve yetişkinler için kapalı oyun alanı, peyzaj alanı, çocuk oyun parkı ve ortak kullanımlı kapalı otopark bulunuyor.

18 katlı tek bloktan oluşan Gümüş Park Avenue projesinde daire büyüklükleri 101 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 2 bin 70 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Gümüş Park Avenue projesinde 135 adet daire yer alıyor. 2+1 daire tipinden oluşan Gümüş Park Avenue projesinde açık ve kapalı mutfaklı 2 model tasarlanacak.

Gümüş Park Avenue projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Gümüş Park Avenue projesi fiyat? Tıklayınız.

Gümüş Park Avenue projesi nerede? Tıklayınız.

Gümüş Park Avenue projesi iletişim!
Adres: Kamil Tunca Bulvarı Bornova İzmir 
Telefon: 444 0 750
Web: www.gumuspark.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181