İzmir Kuzeyşehir projesine 250 konut daha ilave edilecek!
Yücesoy Mühendislik'in Menemen'de yaşama geçirdiği Kuzeyşehir Projesi'nde düzenlenen özel gece renkli görüntülere sahne oldu. Kuzeyşehir ile hem yatırımcılara hem de konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat yarattıklarını söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, Menemen'de nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini belirtti. Eğitim, ticaret ve sanayi projelerinin giderek yoğunlaştığı bir bölgede yer alan Kuzeyşehir'in 30 bin metrekare alan üzerinde yapımının sürdüğünü belirten Gökçöl, projenin eerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısmdan yoğun talep görmesinden büyük memnuniyet duyduklarım kaydetti.

EK İLAVE 250 KONUT
Kuzeyşehir'e bu yıl içinde 250 konut daha ilave edileceğini belirten Gökçöl, "Proje ilerleyen aşamada ek inşaat alanlarının açılmasıyla birlikte bin konuta ulaşacak. Toplam 150 milyon TL.'lik yatırımla yola çıkan Kuzeyşehir, ilaveyle birlikte 200 milyon TL'lik yatırım kapasitesine ulaşacak. Her ay yaklaşık yüzde 2 değer kazanıyor. Aralık 2018'de evlerin teslimiyle birlikte minimum yüzde 55 değer kazanmış olacak. Projenin yüzde 50'sinden fazlası satıldı" dedi.

AVANTAJLI NOKTA
Yücesoy Kuzeyşehir'in İzmir'in en avantajlı noktalarından biri olduğuna dikkat çeken Evren Gökçöl. "Çevre Yolu, İZBAN, Çanakkale Otoyolu ve Manisa şehir merkezine doğrudan ulaşım sağlayan İzmir - Manisa yolu bu bölgeden geçiyor. Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi'ne de komşu bir konumda olan Yücesoy Kuzeyşehir'in sakinleri, bu sayede İzmir Karşıyaka ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ne 25 dakikada ulaşıyor. Ayrıca izmir sanayisinin kalbi konumundaki Aliağa, Yücesoy Kuzeyşehir'in yanı başında yer alıyor. Site içinde gün içinde 2 dakika uzaklıkta olan İZBAN durağına sürekli ring servisi olacak" bilgisini verdi.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181