İzmir Mavişehir Konut Projeleri!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yer alan İzmir Mavişehir Konut Projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin de inşa edildiği İzmir Mavişehir konut projeleri satışları devam ediyor. Bazısının inşaatı tamamlanan bazısının da inşaatı devam eden İzmir Mavişehir konut projeleri yatırımcının ilgisini çekiyor.

İşte İzmir Mavişehir konut projeleri

B Life Ataşehir 2 projesi
4 bin 581 metrekare alan üzerinde inşa edilen B Life Ataşehir 2 projesi 56 adet daireden oluşuyor. 3+1 daire tiplerinden oluşan B Life Ataşehir 2 projesi 7 katlı olarak inşa ediliyor. 3 blok olarak tasarlanan B Life Ataşehir 2 projesinde dairelerin büyüklükleri 158 metrekare ila 169 metrekare arasında değişiyor. B Life Ataşehir 2 projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnşaası tamamlanan diğer İzmir Mavişehir Konut Projeleri şu şekilde; Modda Mavişehir, No3 Mavişehir, Mavişehir Siena Evleri ve Mavişehir Modern 4 

İzmir Mavişehir Konut Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181