İzmir Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!
İzmir’de 365 gün tatil köyü yaşantısını sunan Soyak Siesta Oxygen’in havuz, spa, fitness salonu gibi sosyal alanları da artık faaliyet gösteriyor. Sadece 25 konutun yeni sahiplerini beklediği projede çok özel alım şartları sunuluyor.

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da gerçekleştirdiği, benzersiz körfez manzarasına sahip 600 konutluk Soyak Siesta Oxygen projesi 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli partiyle kapılarını açtı, partiye İzmirliler yoğun katılım gösterdi.

Sadece 25 konutun yeni sahiplerini beklediği projede, tüm daireler havuz manzaralı ve çok özel alım şartlarıyla sunuluyor. Spa, açık hava jakuzileri, sauna, buhar odası, pilates ve yoga alanları, havuzlar ve spor alanlarının bulunduğu proje 365 gün tatil köyü deneyimi yaşatıyor.

Yeşil bina konseptiyle tasarlanan Soyak Siesta Oxygen’de enerji ve su tasarrufu sağlayan uygulamaların yanı sıra, doğal aydınlatmayı destekleyen mimari tasarımlar bulunuyor. Bisiklet park alanları, elektrikli araç şarj ünitelerinin yer aldığı projede, ısı tasarrufu sağlayan konfor camlar kullanılıyor. Yüksek, ferah manzaralı ve havadar bir site olarak tanımlanabilen Soyak Siesta Oxygen, kaliteli yaşam ve spor olanakları sunuyor.

Az sayıda daireye özel avantajlar sunan Soyak Siesta Oxygen, 0 faizle Soyak Finansmanı veya peşin ve konut kredili ödemelerde %10 indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca Mayıs ayı sonuna kadar 2+1’lerde 10.000 TL’lık ve 3+1’lerde 15.000 TL’lık hediye çeki avantajlarıyla İzmir’de keyifli bir yaşam isteyenleri satış ofisine bekliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181