İzmir Westpark Outlet Ekim'de açılacak!
İzmir Çevre Yolu üzerinde Bayraklı Tünelleri çıkışında yapımı devam eden Westpark Outlet, ekim ayında kapılarını açıyor. Tankar Grup'a bağlı Tankar Gayrimenkul Yatırım'ın 240 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği projede 155 mağaza yer alıyor. Ege Bölgesi'nin ilk akvaryum projesinin yer alacağı AVM, 2 bin 500 kişiye de iş imkanı sağlayacak. Tankar Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan, İzmir Bayraklı'mn cazibe merkezi olmaya aday olduğunu ve bir dönüşümün başladığına dikkat çekerek, "Biz de bu dönüşümün bir parçası olmayı hedefliyoruz" dedi.

ZEVKLİ ALIŞVERİŞ
Türkiye'de önemli yatırımlar yapmayı hedeflediklerini dile getiren Tan, Westpark Outlet projesinde bir alışveriş merkezi değil yaşam alanı inşa ettiklerini belirterek, "İçinde dünya markalarının bulunduğu, ünlü gurme restoranları barındıracak. Ege'de tek olacak birçok çekim merkezi projelerini geliştiriyoruz. Kısacası Westpark Outlet ile alışverişi zevke dönüştürüp, müşterilerimizin keyifli bir gün yaşamasını hedefliyoruz. Ege'ye yeni bir soluk getireceğiz" ifadesini kullandı.

2 BİN 500 KİŞİYE İŞ
"Yatırımda bizim firma olarak 150 kişilik istihdamımız var" diyen Tan, "Projenin tamamında ise 2 bin 500 kişilik istihdam sağlanacak. Yatırım yaptığımız alanı Karoyolları'ndan yap-işlet-devret yöntemiyle 25 yıllığına kiraladık" diye konuştu. Tankar Grup Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Tan ise firmalarının 1997 yılında kurulduğunu, akaryakıt ve gayrimenkul sektöründe çalışmalar yaptığını belirtti. Tan "İzmirlilerin hayatına girecek olan Westpark Outlet, kentin dönüşüm ve gelişim sürecinin önemli parçalarından biri" bilgisini verdi.

ŞEHİR AKVARYUMU GELİYOR
Westpark Outlet Yatırımcı Temsilcisi Selvin Gürhan ise projenin güçlü marka karması ile yan açık mimari konseptiyle Türk ve dünya markalarına yer vereceğini belirtti. Gürhan, "Teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra bin 500 oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük eğlence ile oyun alanları, spor alanları ve 2 bin 500 kapasiteli otopark alanı yer alacak. Ege'nin ilk akvaryum projesine de ev sahipliği yapmaktan, şehir akvaryumu oluşumunu ziyaretçilerimize tanıtacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Westpark Outlet, bu özellikleriyle perakende sektörüne ve bölgeye yeni soluk getirerek şehrin en önemli sosyal buluşma alanı olacak" görüşünü dile getirdi.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181