İzmir yeni inşaat projeleri 2018!
İzmir yeni inşaat projeleri 2018 listesini sizler için derledik. İnşaat sektörü ve yatırımları ile dikkat çeken şehir konut projeleri hızla yükseliyor. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleri ile dikkat çeken İzmir'de yeni konut projeleri için çalışmalar sürüyor. TÜİK tarafından açıklanan Mayıs 2018 konut satış rakamlarına göre İzmir %5,9 pay ve 7 bin 28 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir yeni inşaat projeleri 2018 listesi

Allsancak İzmir
2.2 milyar yatırım değeri ile inşa edilecek Allsancak İzmir projesi toplam 78 bin 500 metrekarelik 5 parselden oluşan alanda yükselecek. Karma konsepte sahip olacak projede herkese açık olacak 24 dönümlük tabiat parkı tasarlanıyor. Allsancak projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Mahall Bomonti İzmir
Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesinde loft, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde açık ve kapalı havuz, spa, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Mahall Bomonti İzmir teslim tarihi ve fiyatları Tıklayınız.

Dap İzmir
Markalı konut projesi üreticilerinden Dap Yapı imzası taşıyan proje Dap İzmir 400 milyon lira yatırım bedeline sahip. Yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanan projede balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor. 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi beklen Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilecek. Dap İzmir teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Pekerler Grup ve Emlak Konut İzmir
Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Şirket, Alsancak’taki 78 bin 500 metrekarelik Tariş arazisine 2.2 milyar TL’lik yatırım yapacak. Pekerler Grup ve Emlak Konut İzmir projesi detayları için tıklayınız.

Folkart Yaka Evleri
İzmir Karşıyaka'da konumlandırılan Folkart Yaka Evleri projesinde 130 konut ve 13 ticari alan yer alıyor. 2 bloktan oluşan Folkart Yaka Evleri projesinde 1+1 daireler net 41,4 metrekare, 2+1 daireler net 52,61 metrekare, 58,98 metrekare, 64,12 metrekare, 3+1 daireler net 77,98 metrekare, 86,78 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Folkart Yaka Evleri fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Altın Orman
Toplam bin 215 adet konuttan oluşan projede 3 blok yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip dairelerin planlandığı İzmir Altın Orman projede geniş sosyal donatı alanları yer alıyor. İzmir Altın Orman fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Liva Home Uzundere 2. etap
İzmir'in Karabağlar ilçesinde Uzundere mahallesinde konumlandırılan Liva Home Uzundere 2. etap projesinde 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare ile 176 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. Liva Home Uzundere 2. etap fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Yücesoy Santrall
Toplam 400 konuttan oluşacak projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Yücesoy Santrall projesi 2 etaptan oluşacak. Yücesoy Santrall fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir yeni inşaat projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181