İzpek Trend Bornova projesinin detayları!
İzmir Bornova'da hayata geçirilen İzpek Trend Bornova projesinin detayları belli oldu.

168 bağımsız bölüm bulunan İzpek Trend Bornova projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 7/24 Güvenlik, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, spor alanı ve çocuk oyun odası ünitelerinden oluşan fitness ve SPA merkezi, çocuk oyun alanı ve kapalı otopark bulunuyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken İzpek Trend Bornova projesinde dairelerin metrekarelerin ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak. İzpek İnşaat imzasıyla inşa edilen İzpek Trend Bornova projesinde bağımsız mahallerde IOS ve andorid üzerinden mobil cihazlar ile erişilebilecek kombi, klima, aydınlatma, otomatik panjur, elektrik ve su sistemi kontrolleri sağlanabilecek, bağımsız bölüm ve blok giriş kameralarına erişim sağlanabilecek yeni nesil akıllı ev sistemi kullanılıyor.

İzpek Trend Bornova fiyat? Tıklayınız.

İzpek Trend Bornova teslim tarihi? Tıklayınız.

İzpek Trend Bornova nerede? Tıklayınız.

İzpek Trend Bornova iletişim!
Web: www.izpek.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181