Kavuklar Bornova daire fiyatları!
İzmir Bornova'da yükselen​ Kavuklar Bornova projesinde daire fiyatları 210 bin TL ila 720 bin TL aralığında değişiyor.

Yüzde 80’i deniz görecek Kavuklar Bornova projesi 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak. 1178 konuttan oluşan Kavuklar Bornova projesi Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın 125 milyon dolar yatırımı ile inşa ediliyor. 
İzmir ESHOT otobüs güzergahlarına direkt bağlantılı metro ve Uçanyol güzergahında yer alan Kavuklar Bornova projesini Wembley Stadyumu’nu çizen mimarlık ofisi HOK tasarlıyor.

60 metre yükseklikte körfez manzarası sunan Kavuklar Bornova projesi 19’uncu katta yer alacak olan 341 metrekarelik yüzme havuzu ile dikkat çekiyor. 28 bin metrekarelik peyzaj alanı içerisinde yapay göl, kütük ev konsepti ve dinlenme alanlarına sahip olan Kavuklar Bornova projesinde tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, bisiklet ve koşu yolları, kapalı çocuk alanı ve çocuk odasının yanı sıra cep sineması ve restoran da bulunuyor.


Kavuklar Bornova’nın yönetiminde, bir Kavuklar Gayrimenkul Yatırım şirketi olan A Management Company görev alıyor. Güvenlik konusuna da önem verilen Kavuklar Bornova projesinde hareketli kameralar, lazer sistemleri, monitörler ile tam güvenlik sağlanırken, 7/24 hizmet veren teknik servis sorumluları da bulunuyor.

Kavuklar Bornova ne zaman teslim? 

Kavuklar Bornova nerede? 

Kavuklar Bornova iletişim!
Adres: 4369 Sokak No: 18 Altındağ, Bornova - İZMİR
Telefon: 0232 435 46 46 
Web: www.kavuklarbornova.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181