Kavuklar Bornova Projesi'nden kadınlara özel kampanya!
İzmir'e değer katma hedefini her fırsatta vurgulayan Kavuklar GY, İzmirli kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir kampanya ile kutluyor. Bugün Kavuklar projesinden ev satın alan kadınlar, Point Bornova AVM'de doyasıya alışveriş yapabilecekleri 2.500 TL değerinde alışveriş çeki kazanacak.

Sadece proje değil, aynı zamanda yaşam alanları geliştiren Kavuklar GY, Dünya Kadınlar Günü'nde yeni projesi Kavuklar Bornova'dan ev satın alan kadınlar için özel bir hediye hazırladı. Bornova'nın çehresini değiştirecek Kavuklar Bornova projesinden 8-9-10 Mart tarihlerinde ev satın alan kadınlara Kavuklar GY tarave açıldığı Kasım ayından beri yaklaşık 3 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde anlaşmak mağazalarda kullanabilecekleri 2.500 TL değerinde çek hediye edilecek. 31 Mart'a kadar kadınların gönüllerince harcayabilecekleri çekin kullanılabilir olması için Point Bornova AVM ziyaretçüerine kolaykk ve avantaj sağlayan Pointz aplikasyonunun indirilmesi gerekiyor.

Habertürk Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181