Kavuklar Bornova Temmuz'da yükselmeye başlıyor!
Cephe aydınlatmasının Mayıs ayı içerisinde tamamlanmasıyla gösterişli mimarisi tamamen ortaya çıkacak olan Point Bornova Residence, yaz sonunda sahipleri ile buluşacak. Uyum ve konforun birarada sunulacağı 1+0, 1+1,2+1 ve 3 + 1 daire tiplerinden oluşan Point Bornova, muhteşem İzmir manzarasıyla, İzmirlilere hak ettikleri yaşam kalitesini sunacak.

Konutların teslimiyle birlikte Point Bornova, 7/24 yaşayan cıvıl cıvıl bir hayata merhaba diyecek. 7/24 güvenlik, concierge gibi ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Point Bornova Residence sakinleri 2000 metrekareye yayılan, 8 metre tavan yüksekliğine sahip fitness merkezinden de hizmet alabilecek. Ortak kullanım alanları içerisinde sadece rezidans sahipleri için özel business center ve mini lounge alanlarını da barındıran Point Bornova Residence'da yaşayanlar özel giriş lobisinden ulaşılan asansörler ile tüm katlara ve zemin altında kurgulanan özel konut otopark katma ulaşabildikleri gibi, kule katlarına hizmet eden bir diğer asansör grubu ile alışveriş katlarına direkt olarak erişebilecekler.

Kavuklar Bornova, Temmuz ayından itibaren yükselecek

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın, Bornova'nın çehresini değiştirecek ve değerine değer katacak mega projesi Kavuklar Bornova'da çalışmalar son hızıyla sürüyor, izmir'in en büyük projesine imza atmaya hazırlanan Kavuklar GY, 3 dev kuleden oluşacak mega projesi Kavuklar Bornova'nın en meşakatli sürecinde sona yaklaştı. 180 bin metrekarelik alanın hafriyat çalışmaları önümüzdeki ay bitiyor. 1178 konutluk proje, Temmuz'da yükselmeye başlayacak. Temel hazırlıkları da hızla devam eden projede şimdiye kadar, 5816 metre iksa kazığı ve 1076 metre kuşak kirişi bağlandı.

Geniş sosyal olanaklar

180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kule ve 1178 daireden oluşacak projede dairelerin yüzde 80'i deniz görecek. Projeyi oluşturacak kulelerden birinin terasında, 19'uncu katta yer alacak olan yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre, denizden 160 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. 28 bin metrekarelik peyzaj alanı, yapay göl, amfı tiyatro, kütük ev, spor ve dinlenme alanları, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da bulunan Kavuklar Bornova, eksiksiz bir yaşam alanı sunacak. Kavuklar Bornova projesinin mimari tasarımı, dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK ve Türkiye Temsilcisi Derin & Yeşil Mimarlık'a ait.

550 dairenin satışı tamam

Yaklaşık 5 ay önce lansmanı yapılan Kavuklar Bornova Projesi'ne ilgi yoğun. Lansman sürecinde, dairelerin yarısı olan 550 dairenin satışı tamamlandı. Yoğun ilgi üzerine önümüdeki yıl satışa çıkması planlanan daireler yakın zamanda satışa sunulacak. 2+1 ve 3+1 dublex tiplerinden oluşan 18 adet daire, özel bahçe kullanımı ile sıcacık, keyifli bir aile yaşamına kapı açacak.

Habertürk Egeli Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181