Kavuklar Bornova’da bahar kampanyası!
Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar GY, geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova’da peşinatın yüzde 10’unu karşılıyor. 15 Mart-30 Nisan arasında devam edecek Bahar Kampanya’sı banka kredili satışlarda geçerli.

Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih M. Topaloğlu; “Yaz aylarından itibaren ‘Konut Alımına Devlet Katkısı’ uygulanmaya başlanacak. Biz İzmir’e ve İzmirliye değer katma sorumluluğumuzla bu katkıyı Kavuklar GY olarak şimdiden hayata geçirmeye başlıyoruz. Daha iyi bir yaşamı hakeden İzmirliler için peşinatın yüzde 10’unu Kavuklar GY olarak biz karşılıyoruz.” dedi.

Satışların yüzde 45’inin tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde peşin alımlarda da yüzde 18 indirim uygulanıyor. Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK ve Türkiye Temsilcisi Derin & Yeşil Mimarlık tarafından tasarlanan, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak projede, 1500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

İzmir’in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Kavuklar Bornova, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile yükseliyor. 1178 daireden oluşacak projede, dairelerin yüzde 80’i deniz görecek şekilde tasarlandı. Projeyi oluşturacak kulelerden birinin terasında, 19’uncu katta yer alacak olan yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre, denizden 160 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. 28 bin metrekarelik peyzaj alanı, yapay göl, kütük ev, dinlenme alanları, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da bulunan Kavuklar Bornova, eksiksiz bir yaşam alanı vaadediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181