Kılıçlar Group'tan konut projesi Espada İzmir!
Kılıçlar Group, Bornova'da 400 milyon liralık konut yatırımına imza atacak. Balerin bir anne ve ikiz kızlarını temsil eden biri 42, diğerleri 33 katlı toplam üç gökdelen için kolları sıvayan Kılıçlar Group, Espada İzmir, projesinin temelini önümüzdeki ay atacak, italyan tarzındaki projede, dört katı AVM, iki katı ofis olmak üzere toplam bin 100 daire yer alacak. Gökyüzüne uzanan 100 dönüm yeşil alan ve begonvil bahçelerinin de bulunduğu projenin, 2019 yılında tamamlanması planlanıyor. Kılıçlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kılıç, "40 yıldır ülke ve İzmir ekonomisine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. 19 Bornova'nın 11 Altındağ semtindeki bu yatırımımız kentimiz daha da güzelleşsin diyedir. Hem doğayı düşünen hem de ekonomik katkıları olan bu proje bize mutluluk veriyor, İzmir-İstanbul Otoyol'una 200 metre uzaklıkta, Halkapınar Metro Istasyonu'na yakın, kentin ortasında bir cazibe merkezi oluşturacağız." diye konuştu.

İlk inşaat projesi
210 bin metrekare inşaat alanında, 30 bin metrekare AVM ve 145 bin metrekare konut alanından oluşacak Espada İzmir, Kılıçlar Group'un inşaat sektördeki ilk yatırımı olma özelliğine de sahip. Gökdelende otururken camları açüabilen teras büyüklüğündeki balkonların yanısıra konutlarda doğalgazlı yerden ısıtma ve Mimlendirme sistemleri bulunuyor.

Posta İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181