Larissa Göl Evleri ile genç yaşam konsepti tuttu!
Erdn İnşaat, Menemen'de 5 etap halinde Larissa Göl Evleri'nin 'genç yaşam' konseptiyle yapımına başladı. 172 daireden oluşan ilk etabının yüzde 80'ini, henüz yapımına başlanmaya, 124 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 60'ını 3 ay dolmadan sattı. Şimdi, 3. etabın satışına hazırlanıyor.

Arsa geliştirme konusunda faaliyet gösterdikten sonra bu yıl bin 200 konutluk projeyle inşaat sektörüne adım attıklarını dile getiren Erdn İnşaat Sahibi Mansur Erden, "Doğal bir gölün etrafında konumlandırdığımız projede dikey orman tarzını hayata geçiriyoruz. Her katta balkonda sizi zeytin ağacı ya da asma karşılayacak. Bu ağaçlar 2 yıllık bir sürede kökleri rehabilite ediliyor ve belli bir boya geldikten sonra büyümüyorlar. Merkezi çamaşırhanesi, daireye sıcak yemek sunumu, oda servisi, ev temizliği gibi otel hizmeti veriyoruz. Her konutta minimum ölçekte paket olarak bir akıllı ev sistemi sunacağız" dedi.

Doğalgaz ile soğutacak
Projeye gençlerin ilgi gösterdiğini söyleyen Erden, "Bekar gençler, genç evliler, bekar çocukları için yatırım yapan çok sayıda yatırımcımız var. Yüzde 80'i 1+1 konuttan oluşan projemizi 60 ay sonunda tamamlama hedefiyle yola çıktık ama 52 ayda bitirmeye çalışacağız" diye konuştu. Projede soğutmayı da doğalgaz ile yapacaklarını söyleyen Erden, "Genelde bu tür projelerde merkezi sistemler çok tercih edilmiyor. Biz ısıtma ve soğutma yanında jeneratörü de doğalgaz sistemli olarak planladık" dedi.

Ahmet Usman / Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181