Mahall Bomonti İzmir'de açık hava sineması keyfi!
Türkiye’nin güzel kenti İzmir’de, yaşam, iş ve eğlence hayatı yeni bir atmosfere kavuşuyor. Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir, müze, sanat evi, gösteri alanı, cep tiyatrosu ve performans alanı, seyir terası, açık hava sineması, çocuk dünyası konsepti, alışveriş sokağı, şık restoran ve kafelerden oluşacak projenin yapımı tüm hızıyla devam ederken, özgün ve çok özel konsepti ile şehrin yeni buluşma merkezi olmaya şimdiden başladı bile.

Bu çerçevede, Mahall Bomonti İzmir projesinin yükseleceği arazi içinde bulunan tarihi binaların arasında oluşturulan muhteşem bahçede özel bir gece düzenlendi. Geceye yoğun ilgi gösteren İzmirliler, restore edilen Bomonti Tesisleri’nin bahçesinde kurulan açık hava sinemasında, tarihi yapıların çevrelediği çam ağaçları altında, sinema keyfi yaşadılar. “Nadide Hayat” filminin izlendiği bu özel geceyi, ikram edilen mısır, dondurma ve gazoz nostaljisi daha da renklendirdi.

Doğa, tarih ve çağdaş yaşamın eşsiz birlikteliği
Mahall Bomonti İzmir, tarihi dokunun doğa ve modern hayatla iç içe geçtiği eşsiz yaşam alanları sunacak. İzmir’in değer yaratan projesi, barındırdığı 9 tarihi bina kültür sanat ve ticaret alanları ile İzmir’de yaşamın yeni merkezi olacak.

Zengin sosyal seçenekler
LEED sertifikası adayı proje, tenis kulübü ve kortları, açık ve kapalı havuz, SPA, koşu ve bisiklet yolu, fitness merkezi ve açık ve kapalı çocuk dünyası gibi sosyal donatılarıyla zengin sosyal seçenekleri bir arada barındırıyor. Mahall Bomonti İzmir’de tasarlanan ofis ve konutlar, panoramik manzarasıyla da eşsiz bir keyif sunacak.

Alsancak ve Kordon’a bir adım, Konak ve Karşıyaka’ya ise birkaç dakika
Mahall Bomonti İzmir, kentin kalbinde tüm yolların kesiştiği çok özel konumuyla yaşamı çok kolaylaştıracak. Mahall Bomonti İzmir, Alsancak ve Kordon’a bir adımla, Konak ve Karşıyaka’ya ise birkaç dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. Metro istasyonu sadece 400 metrede olan proje, en uzağı 8 kilometrede olan 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin de tam merkezinde yer alıyor. Öte yandan Urla 40, Çeşme 50, Manisa 30, Aydın ise 55 dakika uzaklıkta.

Deniz manzaralı, geniş balkonlu daireler cazip fırsatlarla sunuluyor.
Biri yüksek 12 bloktan oluşan Mahall Bomonti İzmir’de, 470 konut, 572 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Haziran 2019’da teslim edilecek projede tamamı mobilyalı 1+0’dan, geniş balkonlu ve körfez manzaralıailelere uygun tasarlanmış 5+1’e kadar geniş yaşam alternatifleri sunuluyor. Birim fiyatları 325 bin TL’den başlayan projede, konutlar için % 1 KDV avantajı da sunuluyor.

Ağustos ayı sonuna kadar çok özel kampanya
Türkerler Holding, gayrimenkul sektöründe başlatılan tarihi kampanyaya da katıldı. Cazip imkanlarla satışa çıkan Mahall Bomonti İzmir projesinde iddialı bir kampanya kararı alan Türkerler; yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faizle ev sahibi olma olanağı tanıyor. Cazip fırsatlarla tarih ve doğayla içiçe modern yaşam olanakları sunan kampanya 15 Eylül tarihine kadar geçerli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181