Marinera Çeşme projesi satışa çıktı!
İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek olan Marinera Çeşme projesi satışa çıktı.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Marinera Çeşme projesinde 74 adet daire yer alıyor. Doğayla iç içe inşa edilen Marinera Çeşme projesi 6 blok bulunuyor. Denize sıfı olan Marinera Çeşme projesi bin metrekare kapalı 200 metrekare açık alana sahip spa ve kür merkezi, kapalı havuz ile birlikte, masaj odaları, buhar ve sauna odaları, gym ve plates salonu ile bir kafeden oluşuyor. 

120 araçlık otoparka sahip Marinera Çeşme projesinin batı terasında deniz ve Sakız adası ile kesintisiz bir ilişki kuran açık havuz ve "cafe-bar" ile "lounge" alanları, güney terasında geometrik çocuk havuzu, "snack bar", kuzey terasın bisiklet sürülebilecek alan, çocuk parkı ve doğu terasında ise vadi manzaralı spa ve kür merkezi ile kapalı havuz bulunuyor.

Marinera Çeşme projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Marinera Çeşme projesi fiyat? Tıklayınız.

Marinera Çeşme projesi nerede? Tıklayınız.

Marinera Çeşme projesi iletişim!
Adres: Alaçatı Mahallesi, Kemalpaşa Caddesi No: 102/A Çesme, İzmir
Telefon: 444 4 616
Web: www.marineracesme.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181