Marka 333'te yaşam Aralık'ta başlıyor!
1963 yılında İzmir'de kurulan ve inşaat sektöründeki 55. yılını kutlamaya hazırlanan Özdeker İnşaat, yüksek kalitede malzeme ve işçilik geleneği ile inşa ettiği yaşlanmayan yapılarına, keyifli bir yaşam için gerekli olan her türlü konforu uygun fiyatlarla sunan Marka 333 adlı yeni projesini de ekledi.

AVANTAJLI KONUM
İzmir'in en çok prim yapan ilçesi Çiğli'de bulunan ve 197 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarının yanı sıra, 36 aya kadar "sıfır faizli" taksit fırsatıyla da büyük ilgi gören Marka 333, dünya kuşlarının başkenti olarak tanımlanan İzmir Kuş Cenneti'ne, Türkiye'nin ilk Doğal Yaşam Parkı'na, Türkiye'nin en büyük ye en modern organize sanayi bölgelerinden biri olan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne, İzmir'in en kapsamlı devlet hastanesi olan Çiğli Devlet Hastanesi'ne, Katip Çelebi Üniversitesi'ne ve İzban istasyonuna, birkaç dakikalık mesafede.

ZENGİN SOSYAL DONATILAR
Dünyaca ünlü VIESSMANN iklimlendirme sistemlerinden, kapalı - açık otoparkına, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu gibi sosyal donatılarından, yüksek performanslı yapı izolasyonuna, profesyonel site yönetiminden, özel güvenliğine kadar, eksiksiz hayat için gerekli olan her türlü konforu sunan ve İzmir'in incisi Karşıyaka'ya 12 dakika uzaklıkta bulunan Marka 333 projesinin üç ayrı blokta konumlandırılmış 1+1 ve 2+1 stüdyo dairelerinde yaşam, Aralık 2017'de başlıyor.

Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181