Megapol'ün 7'nci projesi Çarşı Kule İzmir'de yükseliyor!
Megapol olarak 60 yıldan fazla bir süredir İzmir'de inşaat yaptıklarını açıklayan Megapol Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, bugüne kadar Mavi Kule, Heris TowerMartı Plaza, Kordon Kule, Megapol Tower olmak üzere 6 kuleyi İzmir'e kazandırdıklarını kaydetti. Gökdemir, "7'nci kulemiz Çarşı Kule'yi inşa ediyoruz. Konak'ın Yeni Kent Merkezi' kısmındaki ilk kule olma özelliğine sahip Çarşı Kule, çarşı ve ofislerden oluşacak" dedi. İzmir'de toplantı ve konferans salonu eksikliğini gidermek adına Çarşı Kule'nin konseptini buna uygun yaptıklarını açıkladı. Gökdemir, "Kulemizin 6'ncı katı konferans ve toplantı salonu. 2 bin metrekarelik bu alanlardan biri bin metrekarelik olarak diğerleri de ayrılabilir toplantı salonu olarak düşünüldü. Yaklaşık 350 kişilik bir konferans salonu olacak. Kule'de en altta 7 adet mağaza üstte ise 150 civarında ofis olacak. 18 ile 24'ncü katlar ise Premium Ofislerden oluşacak" dedi.

KENTİN MERKEZİNDE BULUNUYOR
Çarşı Kule'nin kolay ulaşıma sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Gökdemir, "Bu projemizde İzmirgaz'ın önünden geçen yol hemen kulenin önünde yer alıyor. Ayrıca çevre yolu hemen yanında. Hilal ve Halkapınar metro istasyonlarına yürüme mesafesinde. Yani İzmir'in 4 bir yanına çok kısa sürede ulaşmanız mümkün" ifadesini kullandı.

Şimdi sırada 'City' var
Kule'deki 150 ofisin yüzde 45'ini sattıklarını açıklayan Gökdemir, 7 mağazanın ise tamamının satıldığına dikkat çekti. Gökdemir, projenin 30 Haziran 2018'de tamamlanacağını da kaydetti. Bu yıl içinde Megapol City projesini de hayata geçireceğini belirten Gökdemir, "Bu projemizin yatırım miktarı 200 milyon doları (yaklaşık 740 milyon TL) bulacak. Projede iki uçta toplam 3 kule olacak" ifadesini kullandı.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181