Merkez Yaşam Konak lansman öncesi kampanyalarla satışa çıkacak!
İzmir Konak'ta konumlanan yeni projelerden birisi olarak dikkat çeken Merkez Yaşam Konak projesi lansman öncesi özel fiyat ve indirim oranları ile satışa çıkacak. Alıcıların yüzde 1 KDV oranı ile de karlı bir yatırıma imza atacakları Merkez Yaşam Konak'ta, elektrik, su ve aidat oranları da düşük olacak.

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Merkez Yaşam Konak projesinde yüzde 80 pirim kazandırmak hedefleniyor. Ayrıca projenin zemin katındaki dükkanlar ise hem yol üzerinden geçen kişilerin hem de daire sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Konak'ın, Alsancak ve Konak aksını birbirine bağlayan ana yol noktasında yer alan Merkez Yaşam Konak projesi 300 milyon lira yatırımla inşa ediliyor.


Tamamı konut olarak projelendirilen Merkez Yaşam Konak projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Özel mimari tasarımları ile dikkat çeken Merkez Yaşam Konak projesi geniş bahçe teraslarının yanı sıra sosyal alanları da bünyesinde barındırıyor. Merkez Yaşam Konak projesinde inşa çalışmaları Aralık ayında başlayacak.

Merkez Yaşam Konak iletişim!
Telefon: (0232) 330 2208
Web: merkezyasamkonak.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181