Mia Park Menderes daire fiyatları!
Koç İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mia Park Menderes projesinde daireler400 bin TL ila 450 bin TL arasında değişen f,yatlarla satışa sunuluyor.

7 bin 300 metrekare arsa alanına sahip olan Mia Park Menderes projesinde 46 daire bulunuyor. 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan projede daire büyüklükleri 165 metrekare ila 175 metrekare arasında değişiyor. Az katlı mimarisi ile dikkat çeken projede her dairede 3 balkon yer alıyor. 6 bloktan oluşan Mia Park Menderes projesi butik konseptinde inşa ediliyor.

Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, çok amaçlı sosyal tesis alanı, yürüyüş alanları ve özel peyzaj düzenlemesi bulunan ​Mia Park Menderes projesi dairelerinde otomatik panjur sistesi, görüntülü intercom sistemi, fırın, mikrodalga fırın, set üstü ocak, davlumvbaz standart olarak sunuluyor.

Mia Park Menderes teslim tarihi?

Mia Park Menderes nerede?

Mia Park Menderes iletişim!
Adres: Akçay Caddesi No: 208 Gaziemir / İZMİR
Telefon: 0(232) 220 47 48
Web: www.miaparkmenderes.com

​Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181