Modda Bayraklı Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülüne aday!
Ontan İnşaat gayrimenkul geliştirmenin marka projesi olan Modda, Mavişehir'den sonra, Bayraklı'da "Her Modda'nın bir rengi var, her rengin de kendine özgü mimarisi" sloganıyla yeni projesini Bayraklı'da hayata geçiriyor. Şehrin kentsel dokusuyla uyumlu; insan doğasıyla bütünleşen mimarisi ile ön plana çıkan Modda Bayraklı, çevre ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından verilen Leed Gold Sertifası'na aday Modda Bayraklı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojileri, ısı ve ses yalıtım özellikleri ile dikkat çekiyor. Modda Bayraklı, çevreye ve doğaya zarar vermeyen yapısıyla ekolojik çözümleri bir araya getiriyor ve yeni yaşam merkezi standartlarını kendisi belirleyerek geleceğin yapılarını bugüne taşıyor.

97 PREMIUM DAİRE YER ALIYOR
Ontan Grup tarafından mimarisi ve fiziki özellikleriyle 'yeşil' olarak tanımlanan Modda Bayraklı, 97 premium dairenin yer aldığı 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle hem yeni bir hayata başlamak hem de yatırımcılara hrsatlar sunuyor. Ontan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan, Modda Bayraklı ile birlikte Modda markasıyla bu yıl İzmir'de 2 ve İstanbul'da 1 olmak üzere toplam yatırım değeri 300 milyon lirayı bulan özgün mimarisiyle çok farklı 3 yeni projeyi daha hayata geçireceklerini bildirdi.

Sabah Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181