Modda Bulvar'ın tanıtımı yapıldı!
Ontan İnşaat'ın Bornova'da yaşama geçireceği 1050 konutluk Modda Bulvar Projesi, bilimsanat müzeleri, akvaryumu ve alışveriş merkezleriyle İzmir'in yeni cazibe merkezi olacak. Proje tanıtıldı, 1 +1 'den 4+1 'e kadar seçenekler sunuldu.

Sadece konut değil bir cazibe merkezi! 
Ontan İnşaat'ın Bornova'daki 'Modda Bulvar'ı, bilim müzeleri ve akvaryumuyla öne çıkacak. Fiyatların 195 bin liradan başladığı ilk etap, 2019'da teslim edilecek.

Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem (sağda), Başkan Yardımcısı Taner Akçınar (soldan ikinci), Pazarlama Direktörü Özgür Güzel (soldan üçüncü), toplantıda üç proje üzerinde çalıştıklarını vurguladı. İzmir'de inşaat sektörünün öncülerinden Ontan İnşaat'ın yeni projesi Modda Bulvar, basın toplantısıyla tanıtıldı. 

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, toplum için yararlı projeler yapmayı misyon edindiklerini belirtti, "2018 için, hazırlanmakta olduğumuz üç projemiz var. İkisi Çınarlı bölgesinde, bir diğeri Bornova'da (Ofis Park Projesi)" dedi.

'Modda'nın kırmızısı'
Gayrimenkul markaları Modda hakkında bilgi veren Öktem, "İlk 2013 yılında klasik rengimiz kırmızı ile Mavişehir'deki projemizde ilk defa Modda markamızı lanse ettik. Modda; yenilikçi, dinamik, sosyal, rasyonel çözümlere sahip yeni gayrimenkul markası olarak çıktı. Böylece Modda'nın kırmızısı doğmuş oldu" diye konuştu. Öktem, gayrimenkul markalarım farklı branşlarda kategorize ettiklerini ve bunları mavi, yeşil, gri, beyaz renkler ile tanımladıklarını söyledi. Projenin yapılacağı arazinin sahipleri Yasin Kılıç ve Ali İhsan Kılıç da, Ontan İnşaat'a güvendiklerini, Modda Bulvarla bölgenin daha da kalkınacağım ifade etti.

Projede 1050 adet konut var
5 bloktan oluşan, 1+1'den 4+Ve farklı tip daire seçeneklerinin yer aldığı 1050 konutluk projenin ilk etabı 2019'da teslim edilecek. Projede teras, bahçe ve deniz manzarası seçenekleri var. 195 bin liradan başlayan fiyatlar ise yatırım ve oturma amaçlı ev almak isteyenlerin ilgisini çekiyor.

'Her yere yakınız' 
Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, Modda Bulvar Projesi'nin en değerli özelliğinin 'lokasyonu' olduğunu söyledi. Güzel, projenin şehir içi ve şehirler arası yolların kesişme noktasında bulunduğunu söyledi, "Yapılacak metro hattı önünden geçecek. Ege Üniversitesi birkaç dakika uzaklıkta, Point AVM'ye de yürüyüş mesafesindeyiz" diye konuştu.

Milliyet İzmir Ege Gazetessi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181