"Modda Bulvar İzmir'in kültür ve sanat hayatına renk katacak"!
Ontan İnşaat’ın kentin kültür ve sanat dünyasına hareketlilik katmasını planladığı yeni projesi Modda Bulvar’da sanat merkezleri de yer alacak. Firma Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, projede Modern Sanatlar ve Bilim Müzeleri ile 600 kişilik Kültür ve Sanat Merkezi’nin yer alacağını kaydetti. Özmeydan, Bornova’da Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilecek projenin 15 bin metrekarelik bir alanda yapılacağını belirtti, 

Renk katacak proje
“Projemizde 1050 konut yer alacak. Sanat merkezleri projeyi çekim noktası haline getirecek. İzmir’in kültür sanat merkezi anlamında açığı var. Yeterli konser ve gösteri alanlarımız yok. Modda Bulvar bu açığı kapatacak, kentimizin kültür ve sanat hayatına renk katacak bir proje olacak” şeklinde konuştu. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181