MyWay 202'de evlerin yüzde 95'i 48 saatte satıldı!
Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay 202 Bornova'nın 48 saat gibi rekor bir sürede yüzde 95 oranında satışını tamamladıklarını söyledi. Yatırımcıların ilgisini gören MyWay 202'nin, Forum Bornova, Bornova Anadolu Lisesi ve Ege Üniversitesi'ne çok yakın konumda olduğunu dile getiren Kalı, özellikle öğrenciler ve akedemik personelin tercih ettiğini kaydetti. MyWay 202 Bornova'da konut sahiplerinin kiracı sorunu yaşamayacaklarını da vurgulayan Kenan Kalı, temel aşamasındaki projenin tamamlanınca en az yüzde 50 oranında değerleneceğini öngördüklerini vurguladı.

Doğru lokasyonda doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Kalı, "202 dairenin yer aldığı projede, stüdyo daire, 1 + 1 ve 2 + 1 tiplerinde konutlarımız bulunuyor. MyWay 202 Bornova'da, kapalı ve açık havuz, spa, sauna, fin hamamı, bilardo, kafe, market, kapalı ve açık otopark, güvenlik ve çevre düzenlemesi yer alıyor. L tarzı tek blokta 8 katlı olarak inşa edilecek evlerle, ünlü mimar Mehmet Beset'in anısını yaşatacağız" diye konuştu.

2018'DE TESLİM
Anahtar tesliminin Ağustos 2018'de gerçekleşeceği bilgisini veren Op. Dr. Kenan Kalı, yaz aylarında durgun geçen konut satışlarına rağmen 48 saatte % 95 oranındaki satış rakamının Gözde Grubu'na olan güvenin bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Bornova'nın konut satışı açısından artan bir ilgiyle karşılaşacağını söyleyen Kalı, "Öğrenciler artık yurt yerine okullara yakın evlerde kalmayı istiyor. MyWay 202 Bornova projesi gerek sosyal donatıları, gerekse de lokasyonu nedeniyle tercih ediliyor. Bornova ciddi bir öğrenci nüfusu barındırıyor. 2018 Ağustos ayında kayıt dönemi ile birlikte konutlara olan talep daha da artacak" dedi.

YATIRIM YAĞMURU
İzmir'de aynı anda 11 proje yatırımı birden yaptıklarını kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, doğru lokasyonda doğru projeleriyaşama geçirdikleri çin tercih edildiklerini vurguladı. Kalı, MyVia Yıldız, MyVia Yıldız 2, Myway Fest, Myway 202 Bornova, Myway Terrace, Myway Deluxe Alsancak, Myway Wins Blue, Ege Sağlık Hastanesi, Central Park, Çeşme ve MyWay Country projeleriyle konut ve sağlık sektöründek ibüyümelerini sürdürlerini dile getirdi.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181