MyWay Bayraklı Kule geliyor!
İzmir Bayraklı'da hayata geçirilcek olan MyWay Bayraklı Kule geliyor.

140 adet rezidansın bulunduğu MyWay Bayraklı Kule projesi Gözde Grubu imzası ile yükselecek. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı MyWay Bayraklı Kule projesinde konut, mağaza ve cadde dükkan bulunuyor. Karma konsepte sahip olan MyWay Bayraklı Kule projesi 8 kattan oluşuyor. 

Toplam 20 bin metrekara alan üzerinde inşa edilecek olan MyWay Bayraklı Kule projesi markalı konut proje üreticisi Gözde Grubu'nun yeni projeleri arasında yer alıyor. Dikey mimariye sahip olan MyWay Bayraklı Kule projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Gözde Grubu'nun 2017 yılı içerisinde İzmir'de planladığı 11 proje arasında yer alan MyWay Wins Blue ve MyWay Country Gaziemir projelerinde çalışmalar devam ediyor.

MyWay Bayraklı Kule teslim tarihi? Tıklayınız.

MyWay Bayraklı Kule fiyat? Tıklayınız.

MyWay Bayraklı Kule nerede? Tıklayınız.

MyWay Bayraklı Kule İletişim!
Adres: Kazım Dirik Mah.372/13. Sok. No:13 35050 Bornova /İZMİR
Telefon: 444 69 33
Web: www.myway.com.

Meltem EKİNCİ /EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181