Narova 3. etap nerede? İşte lokasyonu...
80 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Narova 3. etap projesi İzmir Bornova'da konumlanıyor. Proje Ege Üniversitesi kampusü ve hastanesi, Forum Bornova, Point Bornova, Yaşar Üniversitesi, Işıkkent Eğitim Kampusü, Bahçeşehir Koleji, İzmir Koleji gibi eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine yakın bir konumda bulunuyor.

Her bloğa özel 100 metrekare toplantı, etkinlik ve hobi alanları bulunan Narova projesinde 9 etapta toplam bin 100 konut inşa edilecek. Lokasyonu ile dikkat çeken Narova 3. etap projesinde 124 adet konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Narova 3. etap projesinde 2.5 metre derinliğe varan teras ve balkonlara sahip dairelerin özel depo alanları bulunuyor.

Çimentaş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yapı Tek tarafından hayata geçirilen Narova 3. etapta, fitness ve pilates salonları, yürüyüş ve bisiklet yolları, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, nar bahçeleri, toplantı, etkinlik ve hobi alanları, yüzme havuzu yer alıyor.

Narova 3. etap teslim tarihi? tıklayınız.

Narova 3. etap fiyat? Tıklayınız.

Narova 3. etap iletişim!
Adres: 6253 Sokak No.12/A Işıkkent-Bornova-İzmir
Telefon: 0 232 435 45 32-33-34 
Web: narova.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181