"Narova yüzde 45 kazandırdı"!
Çimentaş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yapı Tek tarafından İzmir Bornova'da 80 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Narova projesinde 9 etapta toplam bin 100 konut inşa edilecek. Yapı Tek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, projenin ilk etabında hayatın başladığını, ikinci etap konut sahiplerine de evlerinin nisan ayından itibaren teslim edileceğini söyledi. Projelerinin üçüncü etabının da satışına başladıklarını anlatan Karabayır, "Projenin bu etabını Ekim 2018'de teslim edeceğiz. Hemen ardından dördüncü etap geliyor" dedi. Narova'nın ilk iki etabında, lansmandan teslime yüzde 40-45 kazandırdığının altını çizen Karabayır, "Başlarken 'ev alma gelecek al!' sloganıyla yola çıkmıştık, kazançlı bir yatırım arayanlar için de doğru bir adres olduk. Son dönemde eğitim, sağlık, alışveriş gibi sosyal ve ticari yaşam alanlarına yönelik yatırımlar bu bölgeye kaydı. Dolayısıyla burada yaşam daha cazip hale gelince, yatırım için daire alanlar da kazançlı çıktı" diye konuştu.

KENDİ KENDİNE YETEN SEMT
Narova projesinin şehrin kalabalığından uzak ama şehrin içinde, nar ağaçları arasında huzurlu bir yaşam sunduğunu anlatan Karabayır "Narova Ege Üniversitesi kampusu ve Hastanesi, Forum Bornova, Point Bornova, Yaşar Üniversitesi, Işıkkent Eğitim Kampusu, Bahçeşehir Koleji, İzmir Koleji gibi eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile hayatın tam içinde. Kendi kendine yeten bir anlayışla, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği çarşısıyla, yaşaması keyifli bir yer. Bu özelliklerimiz sayesinde ilk iki etabımız büyük ilgi gördü. Üçüncü etap satışlarının da kısa sürede tamamlanacağını düşünüyorum" dedi.

Nar bahçeleri var
Narova üçüncü etapta 124 daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 tipinde tasarlanan daireler üçlü ankastre setiyle teslim ediliyor. 2.5 metre derinliğe varan teras ve balkonlara sahip dairelere özel depo alanı da veriliyor. Narova üçüncü etapta, f itness ve pilates salonları, yürüyüş ve bisiklet yolları, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, nar bahçeleri, toplantı, etkinlik ve hobi alanları, yüzme havuzu yer alıyor.

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181