Palmiye Park Goya İzmir Urla'da yükseliyor!
Urla'nın merkezinde 2 bin metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Goya'da 1+0,1+1, 2+0, 2+1 ve 3+0 daire seçenekleri ile süs havuzu, kafeterya, çamaşırhane, toplantı odaları, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar sunuluyor.

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, "Zafer caddesi üzerinde, hayatın tam içinde bir proje üretiyoruz. İnsanları hapseden bir ev değil, gelecekleri için çalışırken günü kaçırmamalarına yardımcı olacak mekânlar tasarladık. Bu sebeple de projemizin adını GOYA koyduk; Gez, Oturma Yerinde Artık" dedi. Projenin tasarımında İYTE Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden de destek alındı.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181