Palmiye Park serisine Goya'yı da ekledi!
İzmir'de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya'yı ekledi. Urla'nın merkezinde yer alacak Palmiye Park Goya, toplam 38 bağımsız birimden oluşuyor. 2 bin metrekare arsa üzerinde hayat bulan proje, 1+0,1+1, 2+0, 2+1 ve 3+0 daire seçenekleri, süs havuzu, kafeterya, çamaşırhane, toplantı odaları, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar bulunuyor.

GEZ OTURMA YERİNDE ARTIK
CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, "Türkiye'nin yeni gastronomi üssü olan ve Urla'nın en özgün mevkilerinden birisi olarak gelişen sanatçılar sokağının üzerinde, hayatın tam içerisinde bir proje gerçekleştiriyoruz. İnsanları hapseden bir ev değil, gelecekleri için çalışırken günü kaçırmamalarına yardımcı 
olacak mekanlar tasarladık. Bu sebeple de projemizin adını GOYA koyduk. Yani, 'Gez, Oturma Yerinde Artık' dedik" ifadesini kullandı.  

GELENEKSEL'E MODERN DOKUNUŞ
Dağıstan, projenin detaylarıyla ilgili de şu bilgileri aktardı: "Bütün daireler güneş alıyor. Modern ve ferah mimari tasarımıyla fark yaratan projenin tasarımında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü mimarlık öğrencilerinden yardım aldık. Urla'nın geleneksel mimarisini modern bir şekilde yorumladık. Yerel yöneticilerde çok yardımcı oldu. Tüm mekanların kullanışlı, esnek ve zengin olmasına önem verdik. Bu projede yaşayacak genç veya aktif emeklilerimizin günlük yaşantılarını daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamalarına yardımcı olacak mekanlar tasarladık.Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihiyiz." 

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181