Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'de 877 konutluk yeni bir yaşam!
859'u daire, 18'i villa olarak tasarlanan Park Yaşam Ataşehir Evleri toplam 877 konutu İzmir Çiğili'de bir arada buluşturuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ile dubleks ve teraslı dairelerin yer aldığı Park Yaşam Ataşehir Evleri projesinde ayrıca +1, 4+1 tipinde villalar da yer alıyor. 

Bölgenin ilk yeşil bina LEED sertifikasını almaya aday projesi olan Park Yaşam Ataşehir Evleri'nde açık ve kapalı havuzlar, doğal göletler, oyun alanları, sosyal alanları, her araca ait özel park yeri gibi zengin sosyal donatı alanları bulunuyor.
Posta Gazetesi

Yatay mimariye sahip olan projede 3+1 kış bahçeli özel daireler özel bir yaşamın kapılarını aralıyor. Park Yaşam Ataşehir şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde, hastanelerin ve okulların yanı başında konumlanıyor.

Park Yaşam Ataşehir iletişim!
Adres: Caher Dudayev Bulvarı No:29 (Kent Ocakbaşı Restaurant yanı) Mavişehir Karşıyaka / İzmir
Telefon: 444 3 893
Web: www.parkyasamatasehir.com/


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181