Reformist Yapı, Olympus Residence ile fark yaratıyor!
Reformist Yapı, konut yatırımlarında İzmir'deki ilk projesi olan Olympus Residence ile fark yaratmayı hedefliyor. Projeyi Karşıyaka ile Bayraklı ilçelerinin birleştiği noktada, sosyal yaşantı alanları, okul, otoban ve merkeze bağlantı yollar üzerinde bulunan bir lokasyonda kurduklarını dile getiren Reformist Yapı Genel Müdürü Selim Yetiş, "8 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine inşa ettiğimiz Olympus Residence'ın, 3 bin metrekaresini inşaat alanı olarak kullanırken, arsanın kalan bölümünü yeşil alanı olarak değerlendiriyoruz. Projede yer alan AVM bölümünü konut alanından bağımsız planladık. Bu bölümün imalatı tamamlamak üzere. Bu bölgede kapalı otoparka sahip tek proje olacak Olympus Residence'ın AVM bölümü Eylül ayında faaliyete geçecek" dedi.

Olympus Residence projesinin güvenliği, yüzme havuzu, toplantı salonu, kafeteryası, kapalı otoparkı, alışveriş merkezi, fıtness salonu, masa tenisi, bilardo salonu, yürüyüş yolları ve geniş bahçe peyzaj ıyla dikkat çektiğini belirten Selim Yetiş, "Olympus Residence, İzmir'in en gözde ve hızlı gelişen, bütün altyapı ulaşım aksları üzerinde yükselen bölgenin yıldızı bir proje. Geniş ailelerin oturabileceği konutlarda sıcak komşuluk ilişkilerinin sosyal alanlarda pekiştirilebileceği projemizde, büyük balkonlarla açık hava yemek kültürü yaşatılıyor" diye konuştu.

 "Anahtar teslimi Ağustos 2018"
Selim Yetiş, Olympus Residence'ın bölgesinde kentsel dönüşümü başlatan ilk proje olduğunu, temel çalışmaları devam eden yapının 16 kattan oluşacağını belirterek, şu bilgileri verdi: "48 daireden oluşan projenin anahtar teslimi 2018 Ağustos olarak planlanıyor. Dairelerimiz 140 metrekare büyüklüğünde ve en yüksek kalitedeki malzemelerden inşa edilecek. Kentin ana arterlerinin kesiştiği noktada bulunan projemiz, otoyola 10 dakika, vapur istekelesine 1.3 kilometre, kentin merkezi Konak'a 10 dakika mesafede yer alıyor." Tüm dairelerin 3+1 olarak inşa edileceğini aktaran Selim Yetiş, projenin üç cephesinden deniz, bir cephesinden ise doğa manzarasına sahip olduğunu söyledi. Yetiş, İzmir'de 2 proje üzerinde daha çalıştıklarını, Türkiye'nin gelişmeye en açık kendi olan İzmir'de büyümeye devam edeceklerini vurgulayarak," Biz klasik anlamda yap-satçı değiliz. Kente modern yaşam alanları kazandıracak projeler geliştiriyoruz" dedi. Projenin imalat kısmı ile bilgiler aktaran Selim Yetiş, kapalı otaparkın imalatının bittiğini, bölgede Karşıyaka Belediyesi dışında kapalı otaparkı olan başka bir proje olmadığını vurguladı. Projenin sosyal donatılarının ve AVM'nin inşaatının da hızla ilerlediğini açıklayan Yetiş, "Olympus Residence, sahip olduğu bin 500 metrekare büyüklüğündeki ticaret alanı ile bölgesinin ticaret merkezi olacak. Dükkanlar 9. ayda faaliyete geçiyor. Projemizin bulunduğu yerde benzer ticaret alanları bulunmuyor. Bizim projemizde altlı üstlü beş büyük dükkan yer alıyor ve bu ticari alanları konut alanından bağımsız planladık. Araç ve insan yoğunluğunun projemizde ikamet eden kişileri rahatsız etmemesi için böyle bir planlama yaptık" şeklinde konuştu. 

Dünya Bölge Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181