Sea Homes Çeşme'de yaşam başlıyor!
Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı. Yeni sezonda “Sea Homes Paşalimanı Restaurant by Murat Bozok” ile Şef Murat Bozok’un eşsiz lezzetleri ve Body Project ile yaz sporunun keyfi ve daha fazlası Sea Homes ayrıcalığıyla yaşanıyor.

Sea Homes, 1+1'den başlayan ve 5+1 seçeneklerine kadar uzanan üniteleri ile sizi Çeşme'nin tadına doyumsuz lüks ve özel yaşam konseptine davet ediyor. Yıl boyunca lüks tatil keyfi için bütün ayrıntıların düşünüldüğü Sea Homes projesi, hem mimarisi hem de teknik tasarımında kullanılan yeşil çözümler ile çevreye duyarlı ve saygılı bir yaşam tarzı sunuyor.

Çeşme’nin Lezzet Adresi “Sea Homes Restaurant By Murat Bozok”
Dünyanın en büyülü toprakları üzerinde, tarihin ve doğanın cömert davrandığı Ege’de, yerel ve taze ürünlerin en yalın haliyle sunulduğu eşsiz ürün yelpazesiyle Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, yaza merhaba diyor.

Çanakkale’den başlayıp, Gaziantep’e kadar uzanan lezzet rotasında DNA’mıza kazınan zeytinyağlı ve meze kültürünün en güzel tatları sizler için bir araya getiren ve Paşalimanı’nın gözdesi Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, muhteşem deniz manzarası, 80 kişilik kapasitesi ve sınırsız servis anlayışıyla misafirlerine unutulmaz tatlar sunuyor.

Menüsünde Deniz Mahsullü Tagliatelle’den, Bolonez Soslu Penne’ye, Köz Patlıcanlı Satır Dürüm’den Antakya Usulü Tepsi Et’e kadar birbirinden nefis yemekler bulunuyor. Izgara Bonfile, Balzamikli Izgara Tavuk Pirzola, Soman Tava ve günlük balık çeşitleri ise ana yemeklerin vazgeçilmezi.

Sea Homes Body Project ile Tatilde Spor Yanınızda
Sporu yaşam biçimi haline getirenlerin tercihi Body Project, Çeşme’nin gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan ayrıcalıklı yaşam projesi Sea Homes’ta yepyeni bir şube açtı. Etiler’deki merkeziyle İstanbullu spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Body Project, yazı Çeşme’de geçiren misafirlerine alışık oldukları standart ve profesyonellikte kişisel spor danışmanlığı hizmeti vermeye devam edecek.

Fitness antrenmanlarının yanı sıra wellness uygulamaları ile hem bedene hem ruha hitap edecek olan Sea Homes Body Project, yazın spor antrenmanlarını ertelemek istemeyenleri Çeşme’de ağırlayacak. Çeşme Sea Homes’un muhteşem manzarası ve ortamı eşliğinde yoga ve pilates aktivitelerini havuz başında gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181