Seferihisar Güzelkent Konutları'nda yaşam 2017'de başlıyor!
İzmir'in 'Sakin Şehir' unvanlı ilçesi Seferihisar'da, Sönmezoğlu A.Ş tarafından inşa edilen 'Güzelkent Konutları'nda yaşam 2017 yazında başlıyor. Güzelkent Konutları'nda akıllı ev sistemleri, havuz, kişiye özel kapalı yer altı otoparkı, sauna ve fitness salonları, özel ankastre setleri ve geniş peyzaj alanı bulunuyor. 1987 yılından bugüne İzmir ve çevresinde konut inşaatları yapan, Sönmezoğlu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Budak, Güzelkent Konutları'nm yapımında sona yaklaşıldığını söyledi. Sığacık yolu üzerinde bulunan proje hakkında bilgi veren Sönmez Budak, "Marka değeri her geçen gün yükselen Seferihisar ve Sığacık bölgesi hem yaşam hem yatırım için çok ideal. Güzelkent Konutları'nda ilkbahara özel fırsatlar sunuyoruz. Gördüğümüz talep çok yüksek" dedi.

İZMİR'E 30 DAKİKA
1987 yılında girdikleri inşaat sektöründe 2010 yılından itibaren Sönmezoğlu adıyla modern yapılar yapmaya devam ettiklerinin altım çizen Sönmez Budak, "İzmir ve çevresinde binlerce inşaat yaptık ve taahhütlerimizin tamamını zamanında yerine getirdik. Şirketimizin marka değerine çok güveniyor, korumak ve yükseltmek istiyoruz. Bu noktada adımızı taşıyan binalarımızda önceliğimiz memnuniyet. Şimdi yatırımlarımızın yönünü Seferihisar ve çevresine çevirdik. Çünkü Seferihisar, son yıllarda yakaladığı markalaşmayla, insanların yaşamayı hayal ettiği bir yer haline geldi. Şehrin gürültüsünden, trafiğinden sıkılan insanlar, İzmir merkeze 30 dakika, havaalanına 40 dakika, Çeşme'ye 50 dakika, Kuşadası'na bir saat mesafede olan, sokağa çıktıklarında toprağa dokunabildikleri, ağaçlarından meyve toplayabildikleri, yöresel ve doğal yiyeceklerin tüketildiği bu harika Ege kıyısında yaşamayı istiyor" dedi.

8 BLOK 75 DAİRE
İlçede fiyatların hala uygun olduğunu ve her geçen gün artmaya devam ettiğini belirten Budak, "Popülaritesi her geçen gün artan bu bölge, hem yaşamak hem de akıllı bir yatırım yapmak isteyenler için bence Türkiye'de en mantıklı yerlerin başında geliyor. Yaklaşık 30 yıllık tecrübemize dayanarak, bölgeye yatırım yapmak isteyenlerin vakit geçirmeden adım atmalarını tavsiye ediyorum. Seferihisar merkez ve Sığacık arasında şehrin dokusuna uygun muhteşem bir proje inşa ediyoruz. Çok önemsediğimiz bu vizyon projemizi 2017 yılında tamamlamış olacağız. Yapım aşamasında özel fiyat seçenekleri sunuyoruz. Seferihisar'ın en güzel koylarına 3 km mesafede yer alan konutlarımız 8 blok 75 daire ve 4 dükkandan oluşuyor" dedi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eda 4 yıl önce

Harika bayıldık . İndirim yapsanız daha iyi olurdu

Avatar
Eda 4 yıl önce

Harika alıcam muvakkat

banner182

banner181