Sertekin Yapı Gayrimenkul'den Foça'ya yeni proje; Mia Focha Villago projesi
Lokasyonu ile dikkat çeken Mia Focha Villago projesi Sertekin Yapı Gayrimenkul imzası ile İzmir Foça'da yükselecek.

3 adet 1+1, 3 adet 2+1 ve 19 adet 3+1 villaların bulunduğu Mia Focha Villago projesinde daire büyüklükleri 110 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Villa projesi olarak hayata geçirilen Mia Focha Villago projesinde 25 adet villadan oluşuyor.1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Mia Focha Villago projesi İzmir'in gelişen bölgesi Foça'da inşa ediliyor.

4 bin 120 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Mia Focha Villago projesinde yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı site, CCTV kamera güvenlik sistemi, çocuk oyun alanı, her daireye ait bahçe terası ve geniş bir ortak avlu bulunuyor. 120 metrekare büyüklüğünde ortak kullanım yüzme havuzunun bulunduğu Mia Focha Villago projesi her evin kendine özel hobi odaları bulunuyor.

Mia Focha Villago projesi fiyat? Tıklayınız.

Mia Focha Villago projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Mia Focha Villago projesi nerede? Tıklayınız.


Mia Focha Villago projesi iletişim!
Adres: 20. Sk. No:38 Hacıveli Mahallesi, 35683 Foça / İzmir
Telefon: 0530 077 99 80 -  0530 087 99 80
Web: www.miafocha.com
E-posta: [email protected]

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181