Smyrna Hills iletişim!
İzdea Yapı imzası ile hayata geçirilen Smyrna Hills projesi açık adresi; Atatürk Mah. Uğur Mumcu Cad. No:20/A D:4 Narlıdere - İZMİR

Konumu itibariyle İzmir'in kolay ulaşılabilen bir bölgesinde yer alan Smyrna Hills projesinde toplam 57 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Smyrna Hills projesinde dairelerin metrekareleri 150 ila 360 arasına değişiyor. İki bloktan oluşan Smyrna Hills'de 150 metrekarelik 2+1 daireler, 225 metrekarelik 3+1 daireler ve 360 metrekarelik 4+1 loft daireler bulunuyor. Projede 2+1 daireler için 1 adet, 3+1 daireler için ise 2 adet otopark alanı yer alıyor.

Her daire için minimum 4 metrekarelik depo alanı bulunan Smyrna Hills projesinde fitness, sauna, otel konseptinde lobi, spor salonu, panoramik deniz manzarası, sonsuz havuzu ve otopark bulunuyor.

Smyrna Hills fiyat listesi? Tıklayınız.

Smyrna Hills teslim tarihi? Tıklayınız.

Smyrna Hills iletişim!
Adres: Atatürk Mah. Uğur Mumcu Cad. No:20/A D:4 Narlıdere - İZMİR
Telefon: +90 (232) 238 48 00
Web: www.smyrnahills.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181