Studio City'de 60 ay faizsiz kredi kampanyası!
Yücesoy Mühendislik - Şişman Yapı tarafından İzmir Seyrek'te konumlandırılan Studio City projesinde yüzde 50'si peşin olmak şartı ile 60 ay faizsiz kredinin yanı sıra yüzde 0.79 faiz oranı ile 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün.

İzmir'in gelişen ve değerlenen bölgelerinden Seyrek'te 4. etabına devam edilen Studio City az katlı site yapısıyla toplam 4 blok, 144 daireden oluşuyor. Studio City Ege’nin yeni Yüksek Öğrenim bölgesi olan Seyrek’te Gediz Üniversitesine yürüme mesafesinde, Katip Çelebi Üniversitesine 10 dakika, otoban bağlantısı ile Karşıyaka Mavişehir’e 15 dakika, Menemen, Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli gibi pek çok yere hemen ulaşılabilir yakınlıkta konumlanıyor.

Öğrenci ve akademisyenlerin barınma ve kiralık konut ihtiyacını karşılayacak geniş kapsamlı full eşyalı bir konut projesi olarak tasarlanan Studio City projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daiereler yer alıyor. 

Studio City İletişim!
Adres: İnönü Mah. 4116 sok. No:8, Seyrek / İZMİR

Telefon:  0232 445 00 45
Web: www.studiocity.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181