Süsler İnşaat'tan Bornova Mevlana'ya yeni proje!
Güngör Çolakoğlu'nun girişimleriyle 1968'de Bornova'da kurulan Süsler inşaat, çalışmalarını aynı bölgede sürdürüyor. Bornova'da ilk çok katlı yapıyı babasının yaptığını belirten, firma sahibi Hasan Çolakoğlu, bugün kardeşinin yanı sıra, mimarlık ve içmimarlık öğrenimi gören iki oğluyla birlikte çalışıyor. Bornova'da yaklaşık 2 bin konut yaptıklarını kaydeden Hasan Çolakoğlu, Bornova Anadolu Lisesi'nin tam arkasında, Mevlana'da, 2 blokta 70 daireden oluşan bir projenin inşaatını sürdürdüklerini belirtti.


1+1'ler 250 bin lira!
55 metrekarelik 1+1 ve 85 metrekarelik 2+1'lerden oluşan blokların yapımına Ekim 2015'te başladıklarını belirten Çolakoğlu, işçilik ve malzeme kalitesiyle 1. sınıf inşaat olarak nitelediği projenin, sahiplerine Ekim 2017'de teslim edileceğini söyledi. Dairelerin henüz 9'unun satıldığını vurgulayan Hasan Çolakoğlu, "Fiyatlarımız 1+1'ler için 250 bin, 2+1'ler için de 320 bin lira. iki bankayla da kredi anlaşması yaptık" dedi.

'DERDİMİZ ARSA'
Kaliteden ödün vermediklerini ve yıllardır aynı usta, mimar ve mühendislerle çalıştıklarını belirten Hasan Çolakoğlu, "Arsa bulmak çok zorlaştı, yeni yerler imara açılmalı" vurgusunu yaptı, izmir'de konuta gereksinimi olduğunu, ideal büyüklüğün de 2+1 olduğunu kaydeden Çolakoğlu, "Yüksek katlı binalar iyi, fakat bu kadar büro yapılmasını doğru bulmuyorum. Kentsel dönüşümde randıman almak için ada bazlı çözüm üretilmeli" dedi. Hasan Çolakoğlu, inşaatta gelişmesi olası olan yerleri Bayraklı, Urla ve Çiğli olarak sıraladı.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181