Tekfen'den İzmir'e yeni proje!
Tekfen Emlak Geliştirme Müdürü Ömer Egesel, Tekfen Tower, Kağıthane ve Esenyurt'ta geliştirdikleri projelerin hepsini eski fabrika arazileri üzerinde geliştirdiklerini dile getirdi. Egesel bir grup gazeteciyle düzenlediği basın sohbet toplantısında Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde Ocak 2015'te temellerini attıkları 600 milyon TL değerindeki Hep İstanbul projesinin yüzde 70'inin sattıklarım anlatarak, projenin Nisan 2017'de teslim edileceğini aktardı. 11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundan oluşan Hep İstanbul'da 1.424 daire yer alıyor. Projede m2 fiyatları 3 bin 800 TL'nin üzerinde.

İzmir'e proje
Şirket olarak bu yıl Rönesans Grubu ile yüzde 50-50 ortaklıkla İzmir'de 500 milyon dolar değerinde konut ve AVM'nin de olduğu karma bir projeye başlayacaklarını anlatan Ömer Egesel, projenin 2019'da teslim edileceğini dile getirdi. Tekfen Holding'in yeni dönem büyüme planlan çerçevesinde gayrimenkulde büyüme hedefinin bulunduğunu anlatan Esengel, "Şu anda holdingin büyümesine katkı konusunda yüzde 3'lük payımız var. Bunu gelecek yıl yüzde 15'e çıkarmayı amaçlıyoruz. Bu hedefi yakalamak için kendimize 1 milyar dolar ciro hedefi koyduk. Her yıl bir iki şantiyemiz olursa hedefimize ulaşırız. İstanbul'da Kartal, Snyer ve Zeytinburnu'nda ilgilendiğimiz yerler var." diye konuştu.

Şehriban KIRAÇ/Cumhuriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181