Teos Life Residence'da lansmana özel 40 bin TL indirim!
Onhas Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teos Life Residence projesinde lansman dönemine özel 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peşin alımlarda 7.500 TL ekstra indirim de sağlayan Teos Life Residence projesinde yüzde 25 peşinatla rezidans sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca Teos Life Residence projesinde yine lansman dönemine özel KDV bizden kampanyası da bulunuyor.

4'er katlı 5 blokta toplam 56 daireden oluşan Teos Life Residence projesinde 3+1, 4+2, 5+2 olmak üzere 3 daire seçeneği bulunan Teos Life Residence projesinde özel otopark imkanı sunuluyor.

Spa, fitness, sauna, havuz, çocuk havuzu, cep sineması, ısı ve ses yalıtımı bulunan Teos Life Residence projesinde özel güvenlik hizmeti de sağlanıyor.

Teos Life Residence nerede?

Teos Life Residence ne zaman teslim?

Teos Life Residence fiyat bilgisi için tıklayınız.

Teos Life Residence iletişim!
Adres: İzmir Caddesi. No:114 Seferihisar – İZMİR
Telefon: 0232 238 0 600
Web: teoslife.com/tr

Ayfer ERDOĞAN
 / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dincer NUri Aybasti 8 yıl önce

Projeye inandik D BLok 6 numarada yerimizi aldik. Hep beraber mutlu ve huzurlu bir ortamda yasayabilecegimiz yeni dostlarimizi aramiza bekliyoruz.

banner182

banner181