The Chesme Executive teslim tarihi!
Kar İnşaat imzasıyla İzmir Çeşme'de konumlandırılan The Chesme Executive projesinde teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. 3 Kilometrelik sahil şeridine sahip olan The Chesme Executive projesi, 24 yaşam ünitesinden 19’unun satışını gerçekleştirdi.

5 dönüm arazi üzerinde 10.250 metrekare inşaat alanına sahip The Chesme Executive projesinin bütün ünitelerinde deniz manzarası yer alıyor.

Geniş teraslarıyla bahçe katı hissi veren The Chesme Executive projesinde denize karşı açık ve kapalı olmak üzere iki havuz bulunuyor. Özel güneşlenme alanları, cafe ve snack barları, koşu parkurları, fitness, yoga, pilates stüdyoları olan tesis de The Chesme Executive projesinde yer alıyor. Bunun yanı sıra güvenliği hem özel eğitimli ekipler hem de kameralarla sağlanacak olan The Chesme Executive projesinde, concierge, misafir karşılama, valet parking hizmetleri de verilecek.


The Chesme Executive İletişim!
Adres:Cumhuriyet Bulvarı No:298 / 11 Alsancak - İzmir
Telefon:+90 0232 465 12 12
Web:www.thechesme.com


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181