Torbalı Garden Liva'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor!
İzmir'in son zamanlardaki en iddialı projelerinden biri olan Garden Liva'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor. Zamanın gerekleri ve müşteri talepleri doğrultusunda, son teknolojiyi de kullandıklerini ve 'güvenli yapılaşma' ilkesiyle projeler ürettiklerini dile getiren, ÖzKon İnşaat Genel Müdürü Ömer Özel, "2016 yılında hem prestij hem de herkes için memnuniyeti ve kaliteyi biraz daha yukarı taşımak için 'Yeni İzmir'in İncisi' sloganıyla Garden Liva projemize başladık" dedi. 2017 yılı itibarıyla mimarisiyle fark yaratan projelere yatırım yaptıklarına dikkat çeken Özel, Garden Liva'nın 30 milyon liralık bütçesiyle bölge ekonomisine de katkıda bulunacağını belirtti.

Yatırımlar sürecek
Projeyle ilgili olarak bilgi veren Özel, "İzmir'in yeni incisi konumundaki Torbalı Ayrancılar'da 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Garden Liva, 14 bin metrekarelik yeşil yaşam alanına sahip. Hamam, sauna, spor salonu, kafeterya, market, kapalı ve açık havuzları gibi sosyal alanları ile de konfor sağlıyor" diye konuştu. Torbalı bölgesinde yatırımlarının süreceğine işaret eden Ömer Özel, proje aşamasında olan Nefha Konakları'nın da bunlardan biri olduğunu kaydetti. Projelerinin yurtiçinin yanı sıra yurtdışından da ilgi gördüğünü belirten Özel, bu bölgelere yönelik çalışmalarının ardından İsviçre, Almanya, Hollanda ve Fransa'ya satış yapacaklarını aktardı. Sektörün en önemli sorunlarının başında, hammadde fiyatlarındaki dalgalanmaların geldiğini dile getiren Özel, "Bu durum, doğal olarak satış fiyatlarına yansıyor. Ayrıca, sektöre yeni girmiş ve tecrübesiz müteahhitler, yanlış projeler yaparak sektörün adını kirletebiliyor" şeklinde konuştu.

'En az ikiye katlar'
Garden Liva projesinin İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na yakınlığı sayesinde özellikle beyaz yakalı kesimin de ilgisini çektiğini belirten Özel, "Projemize sosyal medya üzerinden çok sayıda insandan geri dönüş aldık. Bu kitle genellikle 25-40 yaş arası bir gruptan oluşuyor" şeklinde konuştu. Ayrancılar bölgesinin birkaç yıl içinde İzmir'in ticaret ve sanayi merkezlerinden biri haline geleceğini düşündüğünü söyleyen Özel, "Yatırım amaçlı satın almayı düşünen kişilerin, bu bölgenin hızlı gelişimi ile yapılan yatırımı en az ikiye katlayacağını göz önünde bulundurması gerek" dedi.

Milliyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181